BackgroundEraser_20221028_141046573

Szia!

Kitti vagyok.

 

Egy életvidám, mosolygós és pozitív személyiség. Feleség, állatbolond, aki imád olvasni, szeret sütni- főzni, de az igazi szenvedélyem az írás. Tiniként nem volt könnyű dolgom, ugyanis diszlexiával és diszgráfiával küzdöttem, de megmutattam, hogy ezt is jól lehet kezelni, még a nehézségek ellenére is.

2014-ben egy elég komoly nőgyógyászati betegséget diagnosztizáltak nálam, amit endometriózisnak hívnak. A diagnózis után az életem, teljes mértékben megváltozott. Ennek hatására kezdtem el írni és 2018- ban beküldeni egy internetes magazinhoz a cikkeimet. Segített feldolgozni a veszteséget és azt, hogy az életem mennyire más lett.  

Próbálom felhívni az emberek figyelmét arra, hogy mennyire fontos a nőgyógyászati vizsgálat és az, hogy odafigyeljünk magunkra és egymásra. Az Együtt Könnyebb Női Egészségért Alapítvány jóvoltából  Endometriózis Kisokos futár voltam önkéntesként. 2020 nyarán a Felelősen Magadért Egyesület Pályázatán is indultam az egyik írásommal, ahol díjazott lettem. 

A blogomon szó lesz, betegségrőlelfogadásról és a szeretetről is.

Ha érdekel, hogy ki is vagyok és az eddigi munkásságom akkor itt megtalálsz pár infót rólam:
FEME Példakép kategória nyertese

A FEME által 2020-ban meghirdetett Adj erőt pályázat Példakép kategória nyertese lettem. A nyertes pályaműért kattints a FEME logóra vagy a címre.

FEME Fogadóóra interjú

A FEME készített velem interjút Fogadóóra című interjúsorozatában, ahol az endometriózis volt a téma. Az interjúért kattints a logóra vagy a címre.

Lendület magazin vendégszerkesztője

A Lendület online magazin vendégszerkesztőjeként bontogattam szárnyaimat. Első bejegyzéseimért kattints a Lendület logór vagy a címre.

TELEX interjú

A TELEX hírportál cikkében mesélek a 2019-es OSODA-műtétemről és az akkor átélt kórházi tapasztalataimról. A cikkért kattints a TELEX logóra vagy a címre.