Szeretet

Csak szeretni

Nehéz találni egy olyan társat, aki mindenben mellettünk van és teljes odaadással szeret minket, minden hibánkkal együtt. A legnehezebb úgy megtartani egy ilyen személyt, ha az ember beteg.  

Mikor kiderül, hogy gond van és nem vagyunk tökéletesek, az nagy törés mindenki számára, de egy kapcsolatra nagy bélyeget nyom. Itt derül ki, hogy merre is halad igazán ez az egész. Ha a társunk nem megfelelő, akkor rosszabb estben ott hagy minket szó szerint a padlón, de ha szerencsések vagyunk, akkor kitart mellettünk, legyen szó bármiről. 

Ezek a személyek a legerősebbek a világon, hiszen kiállnak minden próbát, amit az élet eléjük dob és mégis maradnak, nem fordítanak hátat, nem hátrálnak meg, csak egyszerűen úgy teljes egészében velünk akarnak lenni. Nekik nem számít, hogy az élet mit tartogat nekünk és hogy mi lesz holnap. Nekik csak mi számítunk, ami szerintem a legfontosabb.

Ilyenkor hálásnak kell lenünk, hogy ő mellettünk van és mindenben támogat, még ha ez néha a legnehezebb is. Mutassuk meg neki mennyire szeretjük őt és hogy mennyire jó, hogy ebben az időszakban itt van és fogja a kezünket. Próbáljuk megérteni és segítsük egymást a bajban, ha már az élet ezt így hozta. Legyünk egymás útmutatója és biztatója hiszen közös erőkkel lehet csak túljutni a legnagyobb gondokon. 

A lényeg, hogy ott vagyunk egymásnak és tudunk kire támaszkodni akkor is, ha a világ hirtelen összedől és ellenünk fordul. Ketten már bármit le tudunk győzni és megvívni a harcot a gonosszal, ami éppen az utunkban áll. Merjünk szeretni, hiszen csak szeretni kell!

Fotó: luizclas  a Pexels oldaláról 

Ha tetszik a blogom és szeretnéd az elsők között olvasni új posztjaimat, kérlek jelezd az alábbi űrlap segítségével!

    Szólj hozzá

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük